Címlap Bemutatkozás Kapcsolat Tanfolyamok Galéria Hasznos információk

A Jóga a Mindennapi Életben Egyesület - Békéscsaba

Több mint 20 éve elsőként jelent meg a Jóga a Mindennapi Életben jógarendszer Békés megyében. Az egyesületünk 1991-ben alakult meg és 1998-ban vált közhasznú társasággá. Fő célunk az egészséges életmód terjesztése, fizikai, mentális és szellemi szinten. Az oktatás színvonalát szakképzett és továbbképzéseken rendszeresen résztvevő jógaoktatók biztosítják jógamesterünk, Szvámidzsi tanításai és útmutatásai alapján.

Békéscsabán, Gyulán, Békésen, Orosházán indítunk rendszeresen jógatanfolyamokat.

Az egyesületünk célkitűzései részletesen:

Az egyesület az alapító okirat szerint közhasznú tevékenységet az alábbi területen folytat:

Az egyesület vezetősége és az oktatók a tevékenységűket közérdekű önkéntes munkában, díjazás nélkül látja el. Egyesületünk non-profit jellege ellenére önfenntartó. Kezdettől fogva kizárólag a tanfolyamok bevételei, a tagdíjak, adományok és pályázati források biztosítják költségeink fedezetét.

Elsődleges tevékenységünk a jógaoktatás. Felnőtt jógatanfolyamaink, rendezvényeink és kiadványaink révén kívánunk segítséget nyújtani az egészség megőrzésében, helyreállításában, az egészséggondozás terén. Továbbá lehetőséget biztosítani a szabadidő hasznos és igényes eltöltéséhez egyéni és közösségi szinten egyaránt.

A jógaoktatás mellett rendszeres illetve eseti jelleggel szervezünk jógatáborokat nemzetközi előadóval és tisztítókúrákat jógatechnikák segítségével.

Néhány fontos kiegészítés:

Tagságok, együttműködések

Video

Jógabemutató a Várkonyi iskolában- Cegléd

Közhasznúsági jelentés