Címlap Bemutatkozás Kapcsolat Tanfolyamok Galéria Hasznos információk

3. sz. hírlevél

Kedves jógabarátunk!

A 3 sz. hírlevelünkben tájékoztatunk a 2011. november 26-ra tervezett jóganapunkról. Mint már hírül adtuk egyesületünk ebben az évben 20 éves fennállását ünnepli, s ezen alkalomból szervezünk egy közös "ünnepi" programot.

Mottó: A Jóga a Mindennapi Életben rendszer gyakorlásával megtanuljuk emberi kötelességeinket a világgal, a környezetünkkel szemben, amelyben élünk. Együttérzésünket ápoljuk minden élőlény felé, kifejlesztjük belső rejtett, még alvó erőinket és megtanuljuk, hogyan tudjuk ezt az egész világ javára fordítani.

Paramhansza Szvámi Mahésvárananda

A 20 éves egyesületi jubileum programja:

Helyszín: a Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola ismert nevén a Közgé – Békéscsaba Irányi u. 3-5. aulája és termei.

Időpont: 2011. november 26. szombat, 10 – 16 h-ig

Ezt követően szatszang 17 órától a Kis-tabán u. 20. szám alatti asramunkban (tanítványok, vendégek, érdeklődők részére).

Program a már jógázók részére - egész napos jógagyakorlás: 10h-tól 13h-ig: ászanák pranayama gyakorlása és meditáció. Ezután étkezési, vásárlási lehetőség az aula éttermi részén. Étkezési tanácsadás, bemutató, külső érdeklődők számára is 13h-től 14h-ig. 14h-tól 15h - ig jóga nidra, "jógaalvás" – mély relaxáció. A jóganapra várunk minden településről résztvevőket, kezdőtől haladó szintig.

Meghirdetett program külső érdeklődők részére: 10h-től 16h-ig óránként, illetve az érdeklődésnek megfelelően jóga gyakorlási, kipróbálási lehetőség.

15h-tól előadás a jógáról – címe: a jóga és az egészség, bemutató, vetítés, és az elmúlt 20 évünk tevékenysége, eredményei.

Kérünk mindenkit, hogy hirdesse e programot rokonai, barátai és ismerősei körében. Mindenkit szeretettel várunk! A program ingyenes! Adományokat elfogadunk. Kiadványok vásárolhatók.

Novemberi szatszangjaink időpontjai: 2011. november 11. péntek, november 18. péntek és november 26. szombat 17 órától.

Néhány fotó az elmúlt 20 éves időszakból:

A 10 éves évforduló – jóganap a Békéscsabai Közgé tornatermében

10 éves

Az egyesület tagjai - 1998

tagok

Végezetül most is egy recept, egy süti, mivel szívesen vennénk, ha a jóganapunkra felajánlásként készítenétek süteményt, aki megteheti, és szívesen felvállalja (tojás nélküli, édes vagy sós süti).

Kókusz kocka