Címlap Bemutatkozás Kapcsolat Tanfolyamok Galéria Hasznos információk

5. sz. hírlevél

Kedves jógabarátunk!

Az újév beköszöntésével tájékoztatunk a 2012. első félévében meghirdetett tanfolyamainkra való jelentkezés helyszíneiről és időpontjairól. Egy fontos változás van még, a heti szatszangokat áthelyeztük péntekről szombatra. Ezután minden szombaton 16 órától tartjuk a szatszangjainkat a békéscsabai Kis-Tabán u. 20. sz. alatti jógaközpontunkban.

Mottó: A Jóga a Mindennapi Életben azt jelenti, hogy egészségesen és tudatosan élünk, boldogok és ellazultak vagyunk. Figyeljük az Önvalónkat. - Ez a legjobb út, ez a jóga a mindennapi életben!

Paramhansza Szvámi Mahésvárananda

A 2012. évi első félévi jógatanfolyamokra való jelentkezések

Békéscsaba: 2012. január 31. kedd 18 óra - Százszorszép (belvárosi) óvoda

Gyula: 2012. január 26. csütörtök 17 óra - Erkel Ferenc Művelődési Központ

Orosháza: 2012. január 26. szerda 16. óra - Eri Andi Fittness Center

Békés: 2012. január 23. hétfő 18 óra - Gyermekkönyvtár

Kétsoprony: 2012. áprilisig folyamatosan tatunk jógafoglalkozást az Általános iskolában

A tanfolyamainkba 1 hónapig még be lehet kacsolódni, a bekesjoga.hu honlapunkon a tanfolyamok menüpontban megtalálhatók az oktatóink telefonszámai is.

A honlapunkon a galéria menüpontban képek láthatók programjainkról és a jóga foglalkozásokról.

A közeljövő egyik programjaként szeretnénk meghívni asramunkba Kovács Károlyt - Krishnanandot, a magyarországi jógaélet vezetőjét, aki az elmúlt 40 év jógaéletének tanúja hazánkban. Erről szeretnénk, ha előadást tartana.

Végezetül most is egy recept:

Sajtpuffancs

Kb. fél kg. lisztben, - lehet felerészben teljes kiőrlésű is - elkeverünk egy fél csomag sütőport, vagy szódabikarbónából egy kávés kanálnyit. Hozzáadunk kb. 20 dkg. reszelt sajtot, és ha szükséges sózzuk. Keverhetünk bele egyéb ízesítőket tetszés szerint (zöld vagy porfűszereket). Vízzel galuskasűrűségűre összedolgozzuk, majd kanállal kiszaggatva bő forró zsiradékban - legjobb ghíben, vagy pálmaolajban, mert hőállók- kisütjük.