Skip to main content

Rólunk

Jóga a Mindennapi Életben Egyesület

Békéscsaba és környéke

Közel 30 éve van jelen a Jóga a Mindennapi Életben jógarendszer Békés megyében. Békéscsabán, Gyulán, Békésen, Orosházán, Mezőberényben, és több kisebb településen indítunk rendszeresen jógatanfolyamokat. Az egyesületünk 1991-ben alakult meg és 1998-ban vált közhasznú társasággá. Fő célunk az egészséges életmód terjesztése, fizikai, mentális és szellemi szinten. Az oktatás színvonalát szakképzett és továbbképzéseken rendszeresen résztvevő jógaoktatók biztosítják jógamesterünk, Paramhans Swami Maheshwararanda Ji tanításai és útmutatásai alapján.

Jóga a mindennapi életben - Magyarország

Budapest

Jóga a mindennapi életben rendszer első magyarországi központja Budapesten 1978-ban nyitotta meg kapuit. A Guru  Ashramot  1978-ban Swamiji, 1980-ban Guruji áldotta meg látogatásával. Az Ashram a Jóga a mindennapi életben rendszer országos központja.

Mestereink


Spirituális mesterlánc

Spirituális mesterlánc

A Jóga a mindennapi életben Szatguru mesterlánca évezredekre nyúlik vissza az időben Param Mahasiddha Avatar Sri Alakhpurijitól kezdve napjainking, Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranandáig. A Szatguru egy önmegvalósított Mester, aki már teljesen végigjárta az utat és el tudja vezetni a keresőt a benne rejlő isteni Önvalóhoz.

Swamiji - Az Alapító

Paramhans Swami Maheshwarananda Ji, akit tanítványai szeretetteljesen Swamiji-nek neveznek, Paramhans Swami Madhavananda Ji tanítványa. Swamiji 1970 óta járja fáradhatatlanul a világot. A jóga több ezer éves hagyományait és a nyugati tudományos ismereteket ötvözve hozta létre a Jóga a mindennapi életben® rendszert. Ez a holisztikus módszer megfelel a ma élők gondolkodásának, szükségleteinek és életstílusának is. 

Nemzetközi Jóga a mindennapi életben társaság


Yoga in Daily Life International Fellowship

Yoga in Daily Life - International

A Nemzetközi Sri Deep Madhavananda Ashram Fellowship – Nemzetközi Jóga a Mindennapi Életben® egy, az egész világra kiterjedő, humanitárius projekteket támogató civil szervezet, amely aktívan részt vesz olyan, az emberiséget szolgáló tevékenységekben, melyek támogatják az egészséget, világbékét, humanitárius segítséget, a környezet- és minden élőlény védelmét, a különféle vallások, kultúrák és nemzetek szabadságát és egymás iránti toleranciáját, tiszteletetét.

Humanitárius tevékenységek

Humanitárius tevékenységek

1993-ban Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Puri lerakta egy nagyszabású projekt, az “OM Vishwa Deep Gurukul Swami Maheshwarananda Ashram Oktatási & Kutatási Központ” (röviden “OM Ashram”) alapkövét. A Központ fő célja a jóga ősi indiai tudományának, valamint a védikus kultúra felbecsülhetetlen értékű kincseinek terjesztése. A Központ elkötelezett az élet minden formája, a környezet és a világbéke védelme iránt. Helyt ad különféle jótékonysági eseményeknek, támogatja az oktatást és az egészségügyet.