Skip to main content

Hírek, programok

Karácsonyi hírlevél (2015)

Kedves jógázó Barátunk!

Az előző hírlevélben tudósítottunk arról, hogy szeretett mesterünk, Swamiji, Vishwaguruji a 2015-ös évben betölti 70. életévét. Most pedig beszámolhatunk arról, hogy ezen év őszén végre személyesen is felavatta Swamiji a békéscsabai ashramot.

Bővebben

12. hírlevél

Kedves jógázó Barátunk!

A 2015-ös évben szeretett mesterünk, Swamiji, Vishwaguruji betölti 70. életévét. Tanítványai világszerte megünneplik születésnapját. Ebből az alkalomból e hírlevéllel mi is felidézzük látogatásait Békéscsabán, és környékén.

Bővebben

11. hírlevél

Kedves jógázó Barátunk!

E hírlevelünkkel tájékoztatunk, illetve emlékeztetünk benneteket 2015-ös év tavaszának eseményeire.

Bővebben

10. hírlevél

Kedves jógázó Barátunk!

A 2015. év első igazi nagy programja volt számunkra Swami Gajanand Ji (ejtsd: Gadzsanand-dzsi) február 09-12-ig tartó látogatása a békéscsabai jógaközpontunkban.

Bővebben

9. hírlevél

Kedves jógázó Barátunk!

2014-es évet lassan lezárjuk. Mint mindig, ebben az évben is sok programon vettünk részt szeretett mesterünkkel, Swamijivel, Vépen és Strilkyben. Emellett egyesületünk is rendezett többféle eseményt, a szokásos jógaórákon túlmenően és az asramunkban végzett munkák mellett.

Bővebben

8. hírlevél

Kedves jógabarátunk!

2013-as év is gyorsan tovaröppent. Mint mindig, ebben az évben is sokféle programon vettünk részt szeretett mesterünkkel, Swamijivel, Vépen, Budapesten, vagy Strilkyben. A vele való találkozások, szemináriumok, workshopok, mindig inspirálóak, s további erőt adnak a gyakorláshoz, és spirituális utunk folytatásához.

Bővebben