Skip to main content

Jóga a Mindennapi Életben Egyesület
Békéscsaba

Az egyesület    Közhasznúsági jelentés

Közel 30 éve van jelen a Jóga a Mindennapi Életben jógarendszer Békés megyében. Békéscsabán, Gyulán, Békésen, Orosházán, Mezőberényben, és több kisebb településen indítunk rendszeresen jógatanfolyamokat. Az egyesületünk 1991-ben alakult meg és 1998-ban vált közhasznú társasággá. Fő célunk az egészséges életmód terjesztése, fizikai, mentális és szellemi szinten. Az oktatás színvonalát szakképzett és továbbképzéseken rendszeresen résztvevő jógaoktatók biztosítják jógamesterünk, Paramhans Swami Maheshwararanda Ji tanításai és útmutatásai alapján.

Tagságok, együttműködések

  • Tagjai vagyunk a Jóga a mindennapi életben rendszer világszövetségének, a bécsi székhelyű International Sri Deep Madhavananda Ashram Fellowship-nek. A szövetséghez a világ öt kontinensének számos nemzeti jógaközpontja tartozik. A Fellowship nem csak a világméretű összefogás szervezete. Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda számos szociális projekt kezdeményezője is, melyek összefogása és lebonyolítása szintén a nemzetközi szervezet feladata. A Fellowship szintén non-profit szervezet. Minden tevékenységet önkéntesek végeznek. A Fellowship rendkívül fontos szerepet játszik a rendszer világméretű egységességének megtartásában és a magas szakmai minőség megőrzésében, fenntartásában.
  • A Vishwaguruji által alapított Sri Swami Madhavananda Világbéke Tanácsban is tagságunk van, amely szervezet évente különböző országokban szervez konferenciát a népek közötti megbékélés, harmónia, a kulturális, vallási és nemzeti különbségek iránit elfogadás és tisztelet jegyében. A mottó: „Minden egyben, egy mindenben.”
  • Egyesületünk élvezi a Jóga a Mindennapi Életben rendszer első magyarországi budapesti központjának, a JSC-nek a támogatását, és tagjai vagyunk a Magyar Országos Jóga Uniónak (MOJU) is. Szoros kapcsolatban állunk a magyarországi Jóga a mindennapi életben rendszer többi szervezetével, egyesületével és rendszeresen látogatjuk egymás programjait.
  • Helyi szinten pedig tagja vagyunk a békéscsabai Civil Szervezetek Szövetségének is.

Jógaközpont

Cím: 5600 Békéscsaba, Kis-Tabán u. 20.
Telefon: +36 66 6647996; +36 30 3749950; +36 30 2661033; +36 30 2825081
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 19059428-1-04
Bankszámlaszám: 53200118-11085049-00000000

Rendelkezzünk adónk 1 %-áról idén is a 
Jóga a Mindennapi Életben Egyesület részére!

Kedves Jógabarátunk, kedves Látogató!

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is lehetőségünk van a már befizetett személyi jövedelemadónk 1+1 %-nak felhasználásáról rendelkezni. Az "első" 1% felajánlásával civil szervezetek, míg a "második" 1% felajánlásával egyházi közösségek munkáját lehet támogatni.

Adószámunk: 19059428-1-04

Köszönjük támogatását!
Várjuk jógatanfolyamainkra és programjainkra!